BMconsultants Logo
Search
Close this search box.

Aanmelden kennisdag 18 april

Op 18 april organiseren wij weer een kennisdag voor al onze (toekomstige) relaties.

Het wordt een boeiende ochtend vol met:

  • nieuwe inzichten en innovatieve technieken

  • kennismaken met onze nieuwe partner Onexillium

  • best practices

  • én inspirerende gastspreker, Mark Tuitert.  Mark Tuitert deelt in zijn presentatie op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset!

Aan de hand van onze oplossingen op basis van onder meer TotalAgility en M-Files zullen verschillende sprekers toelichten hoe u efficiënter kunt werken en productiviteit kunt verbeteren.  Ontdek hoe we GenAI inzetten bij documentgerelateerde taken om zowel de klantervaring te verbeteren als de interne processen te stroomlijnen.

Het laatste deel van de ochtend is gereserveerd voor netwerkmogelijkheden met andere gebruikers van onze oplossingen en interactie met onze consultants. We richten een aantal knoppentafels in om van dichtbij de applicaties en oplossingen te ervaren.

Na de lunch is het programma ten einde. Wie nog meer wil weten over de mooie locatie waar we ons bevinden kan om 14.00 uur deelnemen aan een rondleiding met gids door het museum.

Registratie is gratis, maar er is beperkt plek, dus verzeker uzelf snel van deelname!

Wanneer? Donderdag 18 april van 9.00 – 13.30
Waar? Speelklok Museum in Utrecht

Aanmelden kennisdag 18 april

Meer weten?

Neem contact met ons op