BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Advies

Wij denken met u mee in het digitaliseren, automatiseren en efficiënter inrichten van uw organisatie

Zoekt u een digitale oplossing voor het registeren, classificeren en metadateren van uw informatiestromen? Hoe zorgt u ervoor dat alle informatie juist, tijdig, efficiënt én volledig in al uw bedrijfsapplicaties komt? Hoeveel tijd besteedt u aan het zoeken naar opgeslagen documenten of het anonimiseren van documenten? Hoe beheert u informatie uit
meerdere e-mailboxen? Bij welke processen kunnen softwarerobots (RPA) worden ingezet?

Wij adviseren u, met onze jarenlange ervaring, graag over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Daarvoor bieden wij u verschillende adviestrajecten.

Inspiratiesessies

Met inspiratiesessies gaan we dieper in op de organisatie behoefte, waar de knelpunten liggen, wat de huidige ervaringen zijn en wat de wensen zijn. Deze sessies, gericht op Robotic Process Automation, Workflow, Digitale Postkamer en Intelligent documentbeheer met metadata, bieden een basis om te kijken waar uw organisatie staat en wat de vervolgstappen zijn.

Vooronderzoek

Na een eerste kennismaking starten wij binnen uw organisatie met een analyse van de huidige situatie. Wat kan bijvoorbeeld intelligent informatiemanagement voor uw organisatie betekenen? Samen met u kijken we hoe u uw documentstromen kunt vereenvoudigen en uw processen efficiënter kunt inrichten door deze te digitaliseren en automatiseren. Met als resultaat een businesscase, waarin ook de besparingen worden meegenomen!

Quickscan

Bij een quickscan voeren we in één dag een analyse uit op een specifiek proces zoals bijvoorbeeld het postproces.
Met als doelstelling hoe het digitaliseren en verwerken van inkomende documenten efficiënter kan worden ingericht.

De analyse wordt gebaseerd op eigen waarneming bij het verwerken van de fysieke en digitale documentstromen (post, email, webformulieren, social media, XML, enz.) en de bedrijfsprocessen waarmee deze worden verwerkt. Daarnaast worden verschillende betrokken medewerkers geïnterviewd.

In een korte rapportage volgt op basis van de bevindingen een advies voor de mogelijkheden om het proces digitaal efficiënter in te richten.

Wat bieden wij u:

  • Inzicht in bedrijfsprocessen
  • Een gedegen totaalpakket: analyse, advies en implementatie
  • Eigen ontwikkelde oplossingen, gebaseerd op standaard software
  • Na oplevering direct volledig inzetbaar
  • Korte implementatietijd
  • Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van digitalisering
  • Oplossingen met een terugverdientijd korter dan een jaar
  • Ondersteuning in de vorm van trainingen, helpdesk en Service Level Agreements (SLA’s)

Meer weten?

Neem contact met ons op