Geautomatiseerd privacygevoelige data anoniem maken, inclusief afbeeldingen

Anonimiseren van documenten

Hoe zijn privacygevoelige gegevens automatisch te anonimiseren en blijvend onzichtbaar te maken? Kan ik de antwoorden op een WOB verzoek snel, geautomatiseerd en geanonimiseerd bij de aanvrager krijgen? Voldoet u aan de AVG en GDPR richtlijnen bij het publiceren van documenten?

Binnen veel organisaties speelt, ook door de AVG, de vraag hoe je automatisch kunt pseudonimiseren en anonimiseren van persoonlijke en ongestructureerde data, inclusief afbeeldingen. Onze softwareoplossing BM Dataprotector biedt de mogelijkheid om geautomatiseerd documenten en teksten te anonimiseren en neemt daardoor vele uren handmatig en repetitief werk uit handen van uw medewerkers.

De software wordt beschikbaar gesteld door middel van een SaaS-oplossing, waarbij de hosting plaatsvindt bij een Nederlandse partij. Naast een op zichzelf staande oplossing is de BM Dataprotector ook te koppelen aan uw zaaksysteem.

Voordelen BM Dataproctector

  • Efficiënt: Handmatig anonimiseren van grote hoeveelheden documenten vereist een substantiële hoeveelheid tijd voor inspectie, analyse en aanpassing. Automatisch documenten anonimiseren is meer dan 90% efficiënter dan handmatig anonimiseren.

  • Nauwkeurig: accurater dan handmatig anonimiseren.

  • Kosten: Per document liggen deze significant lager door de verbeterde efficiëntie en nauwkeurigheid.

Voor het antwoord op deze actuele vraag hebben we in TM7 een innovatieve technologie partner gevonden. Zij maken gebruik van Natural Language Processing technologie om persoonsgegevens en andere privacy gevoelige data te anonimiseren.

Zelf zien wat voor uw organisatie de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op voor een (online)demo!

Download leaflet BM Dataprotector

  • Vul hier uw gegevens in en u ontvangt per e-mail de BM Dataprotector leaflet.

Meer weten?

Neem contact met ons op