3 documentstressmomenten én de oplossing

3 herkenbare documentstressmomenten én de oplossing

We online vergaderen er op los met z’n allen. Een uurtje hier een half uurtje daar, klinkt bekend toch? Buiten de terugkerende soms hilarische momenten: oh wacht mijn microfoon stond nog op gedempt, verbindingsproblemen en gezinsleden (met geluid) in beeld hoor ik de volgende documentstress momenten regelmatig voorbij komen. 

Zoeken en vinden van juiste documenten
Tijdens een online overleg zoek ik de laatste versie van een planning gemaakt door een collega. Wacht even hoor, volgens mij is dit hem! Zien jullie hem? Dit is niet de laatste? Ok, deze dan? Zo frustrerend en tijdrovend om constant te zoeken naar de juiste informatie.

Documenten en opmerkingen delen in de chatfunctie
Stuur het linkje van die memo even in de chat. Over en weer worden er linkjes gedeeld en opmerkingen gegeven. Note to myself: Niet vergeten om die opmerkingen te verwerken.

Beveiligde werkomgeving, toch?
Pas jij dat kostenoverzicht aan? Je hebt de link al gestuurd in de chat, fijn dankjewel. Is dit eigenlijk wel een veilige manier om dit soort bestanden te delen? Ik weet het niet, ik ga het navragen en ik laat het je weten…

Herkenbaar? Hoe fijn zou het zijn als je in 1 overkoepelend systeem al je werkbestanden kunt zoeken én vooral ook terugvinden. Dat het dus niet meer uitmaakt waar het staat, maar dat je zoekt op wat voor soort document het is met behulp van meta-data. En te integreren is met bijvoorbeeld Office 365 en Teams. Daar moet toch een makkelijk oplossing voor zijn? Ja, die is er!

Met M-files behoren bovenstaande documentstressmomenten tot het verleden. Lees hier alles over wat Intelligent Documentbeheer voor je organisatie betekent. Of vraag de Leaflet Informatiebeheersing met M-Files en MS Teams aan.

Wendy Seykens
Marketing en Communicatie 

Meer weten?

Neem contact met ons op

  • Vul hier uw gegevens in en u ontvangt direct de leaflet Informatiebeheersing Teams met M-Files