BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

BMconsultants vanaf nu onderdeel van de OneXillium Group

We zijn verheugd u te kunnen informeren over een belangrijke ontwikkeling binnen BMconsultants. 

We zetten ons al ruim 30 jaar in met onze digitale oplossingen om de operationele efficiëntie van bedrijven te verhogen. De versnelde digitalisering is de laatste jaren een katalysator geweest voor de ontwikkeling van extra diensten voor onze klanten. Om onze klanten steeds de best mogelijke oplossingen te kunnen blijven bieden, hebben we besloten om toe te treden tot de OneXillium Group, een Nederlandse IT-organisatie uit Woerden. 

Wij zullen onze vertrouwde oplossingen, gebaseerd op de innovatieve software van Tungsten Automation (voorheen Kofax), M-Files en de BM Dataprotector, blijven bieden en ondersteunen.  De samenwerking met OneXillium biedt ons nu extra slagkracht om oplossingen op het gebied van intelligente automatisering en procesoptimalisatie te ontwikkelen en onze bestaande oplossingen versneld te vernieuwen.  

OneXillium richt zich op het veilig inrichten van digitale processen binnen organisaties. Hun sterke nadruk op cyberveiligheid versterkt onze huidige dienstverlening aanzienlijk. In OneXillium herkennen wij ook een partij die, net als BMconsultants, zeer klantgedreven en servicegericht is. Dit is voor ons een belangrijke reden geweest voor de keuze van OneXillium. 

BMconsultants blijft als zelfstandige entiteit opereren binnen de OneXillium Group Company en de bestaande contractuele afspraken behouden hun rechtsgeldigheid.  Operationeel verandert er voor u verder weinig of niets. De vertrouwde contactpersonen blijven ook gewoon uw aanspreekpunt. 

Vanuit management oogpunt blijft Jackie van de Loo de sales organisatie leiden. Jan Kooiker en Jac Slits zullen binnen afzienbare tijd hun respectieve verantwoordelijkheden overdragen binnen de BMconsultants organisatie.  

We kijken ernaar uit om u snel te kunnen meenemen in de verdere ontwikkelingen van onze dienstverlening rond digitaal werken, automatiseren van bedrijfsprocessen en slim en veilig beheren van documenten. 

Mocht u vragen hebben neem dan contact op met uw contactpersoon binnen BMconsultants of onderstaand via het contactformulier.

Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.

Meer weten?

Neem contact met ons op