BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Complexe bedrijfsprocessen: laat GenAI voor je werken!

Uw organisatie werkt al digitaal en alle collega’s hebben de beschikking over meerdere applicaties om hun taken uit te voeren. De werkprocessen binnen deze applicaties zijn over het algemeen duidelijk, maar er ontstaan uitdagingen als bij de uitvoering of besluitvorming meerdere systemen en belanghebbenden betrokken zijn. Hoe kunt u de verschillende taken en samenwerkingen stroomlijnen en de gewenste kwaliteit in de dienstverlening behalen?

Maar eerst dit: kunstmatige intelligentie de termen kort uitgelegd

Document & Content AI Richt zich op het begrijpen en verwerken van geschreven inhoud, zoals documenten, afbeeldingen, en andere vormen van tekstuele data. (sentiment mining, classificeren, samenvatten, patroon identificatie)

Decisioning AI Is door algoritme gericht op het nemen van beslissingen op basis van gegevens en modellen.

Generative AI Verwijst naar systemen die in staat zijn om nieuwe inhoud te genereren die lijkt op die welke door mensen is gemaakt. Deze systemen kunnen worden gebruikt om nieuwe tekst, afbeeldingen, audio of zelfs video te produceren op basis van bestaande gegevens of instructies. (bijvoorbeeld GPT, DALL-E, Gemini).

Met onze innovatieve oplossingen voor procesautomatisering en documentautomatisering, helpen we organisaties slimmer om te gaan met documentgerelateerde taken. Maak gebruik van GenAI toepassingen om zelf makkelijk processen in te richten en informatie te duiden door deze te classificeren, extraheren of samen te vatten. Benieuwd hoe ook uw organisatie nog vlotter en beter kan omgaan met complexe bedrijfsprocessen?

Maak een afspraak voor een live demonstratie en we tonen u hoe onze software met hulp van GenAI niet alleen documenten vastlegt en verwerkt, maar ook processen orkestreert en stroomlijnt, waardoor efficiëntie en productiviteit worden verhoogd. 

Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.

Meer weten?

Neem contact met ons op