BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

DigitaalOntvangstPortaal in de Cloud

Onze DigitaalOntvangstPortaal (DOP) oplossing, gebaseerd op Tungsten Automation (voorheen Kofax) TotalAgility software, is ook als Saas in de Cloud beschikbaar. Met deze variant krijgt u als klant het beste van twee werelden: u wordt ontzorgd omdat onze experts het operationeel beheer volledig voor hun rekening nemen én uw medewerkers krijgen meer tijd en ruimte om zich te richten op hun kerntaken doordat het DOP vele taken en processen automatiseert.

Voordelen van Tungsten Automation (voorheen Kofax) TotalAgility Cloud platform

Ons TotalAgility Cloud-platform biedt een breed scala aan voordelen voor uw bedrijf namelijk:

  • Ons platform is schaalbaar, waardoor u het gemakkelijk kunt uitbreiden met bedrijfsprocessen en workflows.
  • De implementatietijd is kort en u bent hierbij niet afhankelijk van Shared Service Centra, hosting partijen of interne systeembeheerders.
  • De trainingen zijn voor meerdere producten inbegrepen.
  • Na de implementatie is er geen technisch beheer meer nodig
  • Geen onderhoud meer aan hardware of servers én alle upgrades worden door BMconsultants voor u uitgevoerd.

TotalAgility is een softwareplatform voor Intelligent Automation (IA) dat een breed scala aan functies biedt voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de operationele efficiëntie.

Waar moet u aan denken bij Intelligent Automation:

  1. Automatisering van end-to-end processen: TotalAgility biedt een platform voor het automatiseren van end-to-end bedrijfsprocessen. Dit betekent dat het platform zowel taken binnen als buiten het systeem kan automatiseren, zoals het vastleggen van gegevens, het uitvoeren van analyses, het nemen van beslissingen en het uitvoeren van acties.
  2. Geavanceerde intelligentie: TotalAgility biedt geavanceerde intelligentie om de automatisering van bedrijfsprocessen te verbeteren. Het platform maakt gebruik van machine learning-technologieën om taakuitvoering en besluitvorming te automatiseren en te optimaliseren. Dit zorgt voor meer efficiëntie en betere resultaten.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: TotalAgility is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Het biedt een eenvoudige interface waarmee gebruikers bedrijfsprocessen kunnen configureren, bewaken en beheren. Dit vermindert de behoefte aan uitgebreide training en ondersteuning, waardoor gebruikers sneller aan de slag kunnen met automatisering.
  4. Flexibiliteit: TotalAgility biedt flexibiliteit in de configuratie en implementatie van bedrijfsprocessen. Gebruikers kunnen het platform aanpassen aan de specifieke behoeften van hun organisatie en processen. Dit betekent dat het platform kan worden gebruikt voor verschillende soorten processen en taken, waardoor de mogelijkheden voor automatisering worden vergroot.
  5. Schaalbaarheid: TotalAgility is schaalbaar en kan worden gebruikt voor kleine, middelgrote en grote organisaties. Het platform kan worden uitgebreid naarmate de behoeften van de organisatie toenemen, zodat gebruikers kunnen profiteren van de voordelen van automatisering op elke schaal.

Waarom TotalAgility?

Al met al biedt TotalAgility een uitgebreid platform voor intelligente automatisering dat organisaties helpt bij het verbeteren van de operationele efficiëntie en het verlagen van de kosten. Door TA te gebruiken als basis voor het DigitaalOntvangstPortaal in de cloud biedt BMconsultants zowel de voordelen van deze innovatieve software als de voordelen van onze Nederlandse cloudstructuur.
Kortom, onze TA Cloud-oplossing biedt veel voordelen voor uw bedrijf.

Hoe helpt BMconsultants?

Bij BMconsultants gaan we met advies, onze software én de implementatie samen met u het traject van begin tot eind aan en optimaliseren we uw documentstromen. Onze kritische en professionele consultants helpen uw behoeften helder te maken en een geschikte oplossing te vinden. Dat geeft u overzicht, vertrouwen en deskundigheid, de perfecte basis voor een succesvol resultaat.

Alvast meer zien van het DigitaalOntvangstPortaal? Dat kan!

Onlangs hebben we een miniserie webinars (ca. 10 minunten) gemaakt met 3 verschillende onderwerpen over automatische documentverwerking. Klik hier voor meer informatie en om terug te kijken.

Cloud

Vul hier uw gegevens is en ontvang de

Whitepaper DigitaalOntvangstPortaal

Meer weten?

Neem contact met ons op