BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Digitaal content inzicht

Het inventariseren, classificeren en ordenen van de digitale content op de diverse vrije opslaglocaties is voor veel organisaties praktisch onmogelijk. Meerdere miljoenen bestanden in gelaagde folderstructuren of sub-bibliotheken maken het complex om te achterhalen waar wat staat, wat nog relevant is en wat weg kan of zelfs weg moet. Dit vooral als de eigenaar van de bestanden niet meer aanwezig is of de afdeling heeft opgehouden te bestaan. Vooral in de huidige tijd, waarin we vanuit een thuiswerksituatie makkelijk en snel de juiste bestanden willen kunnen vinden, is inzicht in de bestaande content onontbeerlijk.

BM Contentorganizer geeft inzicht in al uw digitale content

De BM Contentorganizer helpt organisaties om kwalitatief en kwantitatief inzicht te verkrijgen in de digitale content die staat opgeslagen op fileshares, netwerkschijven, persoonlijke C: schijf en specifieke applicaties zoals zaaksystemen, Document Management Systemen etc.
De analyse geeft aan hoe de digitale content kan worden gebruikt als verbeterde input voor de dagelijkse processen, migratie, conversie en voor een strategisch inzicht in de waarde of risico van de aanwezige digitale content.

De analyse wordt uitgevoerd binnen de infrastructuur van de opdrachtgever en levert een rapportage en advies voor een verbetertraject op.

Om als organisatie een zeer gedetailleerd overzicht en inzicht te krijgen in de omvang, aard, inhoud en bedrijfswaarde en -risico van ongestructureerde informatie zijn wij een samenwerking aangegaan met Migrato. Met een gedetailleerde analyse en classificatie heeft u volledig overzicht in al uw Digitale Content. Wij geven u graag antwoord samen met Migrato op de volgende vragen:

 1. Waarom heeft u organisatie dit inzicht nodig?
 2. Wat levert dit inzicht u op?
 3. Voor wie is deze is analyse interessant?
 4. Is de content analyse onderdeel van grote projecten of is het een eenmalige activiteit?
BMContentOrganizer verkleind

Geeft overzicht in:

 • Aantallen documenten en folders per niveau
 • Omvang van de bestanden
 • Gebruik van documentformaten
 • Toename van het aantal bestanden per jaar, hergebruik en ouderdom
 • Inzicht in het gebruik van de documenteigenschappen
 • Het gebruik van bestaande sleutelwoorden voor automatische classificatie
 • Opties voor key word extractie uit de inhoud van de aanwezige documenten
 • Aantal (bijna) dubbelen
 • Mogelijkheden besparing in aantallen files en opslagcapaciteit
 • De relevantie en kwaliteit van de content

Vul hier uw gegevens is en ontvang de

Leaflet BM Content Organizer

Meer weten?

Neem contact met ons op