Homepage

Trainingsdata Kofax en M-Files 1e helft 2020

Actuele informatie over kwetsbaarheid Apache Log4j

Met advies over Intelligent Information Management en de daarbij behorende oplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren.
Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve oplossingen gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

Experts in Digitale Oplossingen

voor betrouwbare klanteninteractie en bedrijfsprocessen

Digitaal werken

Digitaliseer, classificeer en controleer inkomende documenten en informatie, zodat bedrijfsapplicaties tijdig worden voorzien van de juiste gegevens.

Automatiseer terugkerende bedrijfsprocessen

Laat een softwarerobot (handmatige) terugkerende werkzaamheden uitvoeren. Zo hebben medewerkers meer tijd voor de complexe vragen.

Documenten slim beheren én vinden

Vijfentwintig procent van de tijd van medewerkers gaat op aan het zoeken naar documenten. Gerelateerd aan elkaar opslaan zorgt ervoor dat je ze snel terugvindt.

Ervaringen van onze klanten

“De inzet van de Kofax Robotic Process Automation robot neemt veel administratieve handelingen weg en maakt dat onze medewerkers hun handen meer vrij hebben voor de daadwerkelijke beoordeling van de aanvragen”. Informatie Adviseur Cluster Maatschappij bij De BAR Dick Slottje

“Het heeft enige tijd geduurd om de BM Dataprotector af te stellen op de wensen van de ODBN. Toen dat eenmaal was gebeurd, ging het snel. Binnen drie maanden tijd hebben wij maar liefst 7.000 bodemrapporten met een totaliteit van 400.000 pagina’s volledig automatisch geanonimiseerd. Ook kunnen wij nu inwoners en bedrijven, als extra service, op de website de geanonimiseerde bodemrapporten aanbieden. Dat hadden we anders niet kunnen doen i.v.m. de AVG.” Rene Nederstigt Information Security Officer/Privacy Officer

“Het opzetten van RPA en verdere integratie is zeker niet zonder slag of stoot gegaan. RPA is met name geschikt voor systemen waarvoor integratie in eerste instantie niet mogelijk is. Uiteindelijk worden er nu maandelijks tienduizenden opdrachten digitaal verwerkt. Het belangrijkste resultaat voor Modern Dental is een foutloze en schaalbare afhandeling van het digitale proces. Als je eenmaal met RPA begint, ontstaan de kansen vanzelf voor verdere automatisering. ” Almon Rietdijk / Business Technology Manager Modern Dental

“In de traditionele postkamer is het doorgaans chaos. Door de Digitale Postkamer oplossing besparen we niet alleen veel tijd uit met postverwerking, archivering en opzoekwerk, we zien ook tal van andere processen efficiënter worden. Medewerkers kunnen zich nu namelijk meer toeleggen op hun kerntaken en voelen zich minder belemmerd door de tijdverslindende postverwerking. Daarnaast daalt het foutpercentage en is digitale postverwerking veiliger” Neda Basic, functioneel beheerder gemeente Delft

Oplossingen

Digitale postkamer

Voor het automatisch classificeren en distribueren van documenten. Al uw documentstromen digitaal beschikbaar.

Software robots

Automatiseer terugkerende (handmatige) bedrijfsprocessen met RPA
(Robotic Process Automation).

Documentbeheer met metadata

Overzichtelijk  al uw digitale documenten  gerelateerd opslaan én terugvinden.
M-Files werkt!

Anonimiseren van documenten

Automatisch privacygevoelige gegevens onzichtbaar maken met BM Dataprotector.

E-Factuurverwerking

Voor het automatisch herkennen en verwerken van factuurgegevens.

E-mail oplossing

Binnenkomende e-mails mét bijlagen direct verwerken, valideren en registreren.

Experts in trainingen

Als experts in digitale oplossingen biedt BMconsultants  trainingen aan op het gebied van documentverwerking. Ook mogelijk bij u op locatie.

Uw Kofax en M-Files kennis vergroten?
Dat kan met onze verschillende softwaretrainingen!

Adres

Amersfoortsestraat 124D
3769 AN Soesterberg

Aanwezig

Kantooruren:
8.30 tot 17.30

Meer weten?

Neem contact met ons op