BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Implementatie softwareoplossingen

Uiteraard implementeren wij ook uw gekozen softwareoplossing(en). Nadat de projectplanning met u is afgestemd, stellen wij de software beschikbaar en starten met de inrichting. Naar wens voeren wij ook het projectmanagement uit.

In overleg met uw IT-afdeling wordt de software geactiveerd als SAAS-applicatie in de cloud of worden de licenties geïnstalleerd op een door u aangeven (virtuele) server. Samen met applicatiebeheer en key users wordt de software ingericht om de aangeboden functionaliteiten te realiseren. Na een gebruikersinstructie start de testfase door de gebruikers.
Mogelijke bevindingen worden opgelost, vervolgens wordt de applicatie naar productie gebracht en in gebruik genomen.

Optimaal gebruik maken van uw digitale oplossing?

Voor zowel key users als applicatiebeheerders verzorgt BMconsultants een uitgebreid programma met specifieke trainingen. Op deze manier zijn uw medewerkers in staat om direct na oplevering met de nieuwe applicatie aan de slag te gaan en deze optimaal te beheren. Lees hier alle informatie over onze trainingen.

Helpdeskovereenkomsten

Mocht u na de implementatie toch nog vragen hebben of tegen problemen aan lopen, dan is onze helpdesk beschikbaar om uw vraag te beantwoorden of uw probleem op te lossen. Het eerste kwartier is altijd gratis voor meer ondersteuning is een Helpdeskovereenkomst noodzakelijk. Aanvullend op een helpdeskovereenkomst bieden wij Supportovereenkomsten, Strippenkaarten, Functioneel Applicatiebeheer op locatie en Service Level Agreements aan.

Meer weten?

Neem contact met ons op