BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kennisbank

Hier delen wij alle nieuwe informatie en kennis op het gebied van digitaliseren, automatiseren en documentbeheer. Gratis te downloaden!

Whitepaper 10 voordelen van een toekomstgericht DMS in de financiële sector

Met een goed DMS beperkt u het zoekwerk tot een minimum, waardoor medewerkers snel aan de slag kunnen en meer productieve uren draaien. Lees deze en nog 9 andere voordelen in de whitepaper.

Leaflet automatisch anonimiseren

Hoe zijn privacygevoelige gegevens automatisch te anonimiseren? Heel eenvoudig in 3 stappen. Download de leaflet BM Dataprotector dé oplossing voor automatisch anonimiseren. 

Whitepaper RPA: slim automatiseren met de digitale collega van de toekomst

Wat is Robotic Process Automation (RPA)? Waarom en wanneer zet u RPA in, wat zijn de voordelen en wat levert het op?
Lees hier de antwoorden, download de whitepaper. 

Checklist hoe veilig is het beheer van contracten binnen uw organisatie

In onze checklist leest u wat er allemaal komt kijken bij veilig contractbeheer en waarom dit zo belangrijk is. Download de checklist en ontdek meer over de volgende aspecten: Waarom is veilig contractbeheer zo belangrijk? De belangrijkste vragen over de veiligheid van contractbeheer.

Checklist belangrijkste basisprincipes voor goed kwaliteitsmanagement

Voldoet uw organisatie aan deze basisprincipes van kwaliteitsmanagement? Download onze checklist en ontdek o.a. meer over de volgende aspecten:
Zijn procedures goed en worden ze consequent toegepast?
Heeft u gecontroleerd of u voldoet aan een goede monitoring?
Voldoen aan de basisprincipes van kwaliteitsmanagement? M-Files helpt

Stappenplan in zes stappen naar geautomatiseerd en beter contractbeheer

Of u nu de contractbeoordelings- en goedkeuringsprocedure wilt stroomlijnen of beter toezicht wilt houden op verlengings- en
afloopdata: elke organisatie heeft baat bij de automatisering van deze belangrijke documenten en de bijbehorende processen.
Download ons stappenplan in zes stappen naar geautomatiseerd en beter contractbeheer.

Whitepaper 30% efficiënter werken met documenten in productiebedrijven

Hebben u en uw collega’s moeite met het terugvinden van documenten? Bent u er al aan gewend dat het een uur duurt voordat u het juiste bestand, versie of map hebt gevonden? Hoewel dit in veel situaties herkend wordt en zelfs geaccepteerd, is het totaal onnodig.

Wat zijn de risico’s zonder een Document Management Systeem en wat levert een DMS systeem productiebedrijven op? Download de whitepaper

Whitepaper 4 grootste uitdagingen bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen

De digitalisering van de samenleving en het bedrijfsleven stelt productiebedrijven voor serieuze uitdagingen. Bent u benieuwd wat er nodig is om deze uitdagingen het hoofd te bieden en om te zetten in kansen? Download deze whitepaper. 

Whitepaper in 5 stappen controle krijgen over informatiestromen

Accountantskantoren moeten optimale controle hebben over de informatiestromen binnen de organisatie. Ze moeten steeds meer digitale en traditionele informatiekanalen efficiënt managen om op het juiste moment de goede beslissingen te nemen. Download de whitepaper hoe dit in 5 stappen kan.

Whitepaper 5 best practises om bedrijfsprocessen te managen

Wilt u meer weten over de uitdagingen voor productiebedrijven? Bent u benieuwd welke best practices u kunt gebruiken om uw bedrijfsprocessen beter te managen en te optimaliseren? Download onze whitepaper.

Infographic interne samenwerking uitdagingen en hoe deze kunt vermijden

Hoe kan uw bedrijf voorkomen en ervoor zorgen dat uw team op een veilige manier de juiste informatie deelt met de juiste mensen? Ontdek in onze infographic meer over de uitdagingen én bijbehorende oplossingen!

Whitepaper 10 voordelen van een toekomstgericht DMS

Met een goed DMS beperkt u het zoekwerk tot een minimum, waardoor medewerkers snel aan de slag kunnen en meer productieve uren draaien. Lees deze en nog 9 andere voordelen in de whitepaper.

Meer weten?

Neem contact met ons op