Kennisbank

Hier delen wij alle nieuwe informatie en kennis op het gebied van digitaliseren, automatiseren en documentbeheer. Gratis te downloaden!

Whitepaper de transitie van de digitale postkamer

Download onze whitepaper en ontdek meer over de volgende aspecten:
Wat is een moderne digitale postkamer? Wat levert een digitale postkameroplossing op? Het DigitaalOntvangstPortaal: innovaties en toekomst

Whitepaper 10 voordelen van een toekomstbestendig DMS

Veel organisaties hebben moeite om grip te krijgen op hun document- en informatiestromen, waardoor medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het vinden van de juiste bestanden. Met een modern documentmanagementsysteem lost u dat probleem op. Welke voordelen zijn er nog meer? Download de whitepaper.

Whitepaper 4 grootste uitdagingen bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen

De digitalisering van de samenleving en het bedrijfsleven stelt productiebedrijven voor serieuze uitdagingen. Bent u benieuwd wat er nodig is om deze uitdagingen het hoofd te bieden en om te zetten in kansen? Download deze whitepaper. 

Whitepaper in 5 stappen controle krijgen over informatiestromen

Accountantskantoren moeten optimale controle hebben over de informatiestromen binnen de organisatie. Ze moeten steeds meer digitale en traditionele informatiekanalen efficiënt managen om op het juiste moment de goede beslissingen te nemen. Download de whitepaper hoe dit in 5 stappen kan.

Whitepaper 5 best practises om bedrijfsprocessen te managen

Wilt u meer weten over de uitdagingen voor productiebedrijven? Bent u benieuwd welke best practices u kunt gebruiken om uw bedrijfsprocessen beter te managen en te optimaliseren? Download onze whitepaper.

Whitepaper 10 voordelen van een toekomstgericht DMS in de financiële sector

Met een goed DMS beperkt u het zoekwerk tot een minimum, waardoor medewerkers snel aan de slag kunnen en meer productieve uren draaien. Lees deze en nog 9 andere voordelen in de whitepaper.

Leaflet automatisch anonimiseren

Hoe zijn privacygevoelige gegevens automatisch te anonimiseren? Heel eenvoudig in 3 stappen. Download de leaflet BM Dataprotector dé oplossing voor automatisch anonimiseren. 

Whitepaper RPA: slim automatiseren met de digitale collega van de toekomst

Wat is Robotic Process Automation (RPA)? Waarom en wanneer zet u RPA in, wat zijn de voordelen en wat levert het op?
Lees hier de antwoorden, download de whitepaper. 

Meer weten?

Neem contact met ons op