BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kennisdeling, innovatie en inspiratie op onze kennisdag

Onze kennisdag was opnieuw een groot succes! In het Speelklok Museum verwelkomden we meer dan 70 deelnemers. Het was geweldig om live kennis en innovaties te delen op het gebied van intelligent informatiebeheer en Generative AI in onze DigitaalOntvangstPortaal cloud oplossing.

Natuurlijk maakten OneXillium en RedTeam Cyber Security van de gelegenheid gebruik om zichzelf voor te stellen als onze nieuwe partners.

Mark Tuitert bracht een krachtige boodschap die perfect aansloot op ons werkveld Digitale Transformatie. Zijn persoonlijke verhaal inspireerde ons om elke uitdaging aan te gaan. Als we streven naar succes in een steeds veranderende wereld, moeten we openstaan voor verandering en actief streven naar verbetering. Niets doen is geen optie! Om de inspiratie vast te houden, kregen alle deelnemers het boek Drive van Mark mee naar huis.

Tijdens de lunch werd er enthousiast gebruik gemaakt van de gelegenheid om onze oplossingen Intelligent Documentbeheer, DigitaalOntvangstPortaal, RPA, Factuurverwerking, Implementatiemanagement en BM Dataprotector van dichtbij te bekijken, terwijl er genoeg tijd was om met elkaar van gedachten te wisselen. Kortom, zowel wij als de deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde kennisdag!

Aan iedereen die aanwezig was, hartelijk dank voor de actieve deelname. Voor degenen die er niet bij konden zijn, wat jammer dat je het hebt gemist. Hopelijk tot de volgende keer!

We praten u graag bij, mocht u interesse hebben in onze (vernieuwde) oplossingen.

Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.

Meer weten?

Neem contact met ons op