BMconsultants Logo
Search
Close this search box.

Klantervaring Health Check factuuroplossing levert nog meer efficiency op voor gemeente AA Hunze

Al enige tijd maakt de gemeente AA Hunze gebruik van de Kofax factuuroplossing. Als extra service hebben wij hen een Health Check aangeboden om de factuuroplossing na te lopen en met hen in gesprek te gaan over hun ervaringen.

Uit deze check zijn een aantal wensen en acties gekomen denk aan: optimalisatie van het herkennen van facturen. Door deze aanpassing gaat Kofax steeds meer facturen herkennen, zodat de oplossing slimmer (zelflerend) en toekomstgericht ingezet wordt. Om dit zo effectief mogelijk te laten verlopen is het noodzakelijk om foutieve/oude bestanden op te schonen. Dit resulteert in een betere en snellere werking van het herkenningsproces. Verder is de wens om de mailbestanden zo in te richten dat alle niet noodzakelijke bijlagen automatisch verwijderd worden. Alle wensen en bevindingen zijn inmiddels uitgevoerd, zodat de factuuroplossing nog efficiënter wordt ingezet wordt.

““Een van onze wensen is om bij alle binnenkomende e-mail automatisch onnodige bijlages, zoals .xml .mso .dat .dwg .wmz .emz .gif .tiff  en .bin bestanden te verwijderen en dat alleen relevante mail en bijlagen geimporteerd wordt naar de factuuroplossing. Wij zijn blij met deze aanpassing, want dit scheelt ons erg veel tijd met het verwerken van de e-mailstromen”.

Gemeente Aa en Hunze, Paula Przybysz, afdeling Financiën

Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.

Meer weten?

Neem contact met ons op