BMconsultants Logo
Search
Close this search box.

Kofax heet nu Tungsten Automation

Als gewaardeerde klant en gebruiker van onze Kofax-softwareoplossingen delen wij het nieuws dat Kofax nu Tungsten Automation heet!

Waarom een nieuwe naam? Kofax heeft strategisch besloten om een nieuwe naam aan te nemen die beter aansluit bij de huidige identiteit, capaciteiten en toekomstige ambities van het bedrijf. Kofax is ontstaan als een innovatief bedrijf voor het vastleggen van documenten en heeft bedrijven geholpen bij de overgang van papieren naar digitale workflows. De focus en mogelijkheden van het bedrijf zijn de afgelopen 40 jaar aanzienlijk geëvolueerd, waardoor ze vandaag de dag een wereldleider zijn op het gebied van intelligente workflowautomatisering. Samen met Tungsten Automation bieden we u een breed scala aan betrouwbare oplossingen, waarmee u uw data-intensieve workflows kunt automatiseren voor een breed scala aan kritieke zakelijke gebruiksscenario’s. Deze naamsverandering markeert een cruciaal moment in de evolutie van het bedrijf en symboliseert hun toewijding om voorop te blijven lopen in de branche, verandering en innovatie te omarmen en te blijven voldoen aan uw veranderende behoeften.

Nieuwe naam, zelfde toezegging, geen wettelijke wijzigingen Tungsten Automation blijft toegewijd om  uw bedrijf vooruit te helpen met toonaangevende oplossingen. Bestaande contractuele overeenkomsten behouden hun rechtsgeldigheid onder de nieuwe naam, zodat deze naamsverandering geen gevolgen heeft voor u als klant. Heeft u vragen? Vul onderstaand contactformulier in.

Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.

Meer weten?

Neem contact met ons op