Nooit meer zoeken naar documenten met M-Files

Intelligent documentbeheer met Metadata

Moeite om documenten of informatie snel terug te vinden? Wat is de laatste versie van het document? Hoe zijn bestanden veilig te delen? Is mijn vertrouwelijke informatie goed te beveiligen? Omgaan met AVG-regelgeving? Met M-Files behoren deze vragen tot het verleden.

Op een overzichtelijke manier uw digitale documenten/informatie opslaan én terugvinden 

M-Files kent geen folderstructuur, alle informatie en documenten worden opgeslagen met metadata. M-Files organiseert documenten, bestanden, afbeeldingen enzovoorts op basis van wat het is en niet waar het is opgeslagen. Dit maakt het mogelijk om informatie in zijn context te beheren, bijvoorbeeld gerelateerd aan een project, klant en contactpersoon. De software is in staat om deze informatie terug te vinden, ongeacht bestanden of gegevens zich in M-Files, Sharepoint, Outlook of andere applicatie bevinden. Hierdoor is datamigratie veelal overbodig.

Het maakt dus niet uit waar het staat, maar wat het is! M-Files is als informatie management oplossing cloud-based, schaalbaar, flexibel en ondersteunt workflows, dit maakt het uitermate plezierige en efficiënte software om mee te werken.

Met Artificial Intelligence doet M-Files automatisch een suggestie voor de te gebruiken metadata. Informatie en documenten zijn daardoor altijd snel gestructueerd op te slaan en terug te vinden. U kunt het zien als een centraal platform waarop al uw belangrijke bedrijfssystemen, applicaties en (mobiele) apparaten samenkomen, zodat u documenten en informatie snel en veilig kunt vinden en kunt delen.

Informatiemanagement softwareoplossing op basis van metadata

Met M-Files ondersteunen wij u nog beter om uw digitale processen en documentenstromen te optimaliseren. De intelligente Document Management Softwareoplossing die werkt! Bekijk ons Webinar terug om zelf te zien hoe Intelligent Informatiebeheer in de praktijk werkt. 

Bekijk de video voor een eerste indruk en vraag een (online) Demo aan om te zien wat M-Files voor uw organisatie kan betekenen. 

Voordelen intelligent documentbeheer met M-Files

  • Gebaseerd op metadata (wat is het, in plaats van waar)
  • Eenvoudig te gebruiken, toe te passen en betaalbaar
  • Informatie en documenten worden snel gevonden
  • Cloud-based, lokaal of Hybride
  • Uitstekend te koppelen met andere software
Meer weten?

Neem contact ons op!