M-Files uitgeroepen tot ECM marktleider

Voor het zevende jaar op rij is M-Files door Nucleus Research uitgeroepen tot Enterprise Content Management marktleider! Vraag hier het onafhankelijke analyse rapport aan.

Dit jaar zijn bedrijven noodgedwongen aan het kijken naar technologieoplossingen die kunnen helpen om op afstand een flexibele werkplek mogelijk te maken. Daarbij is contentmanagement van groot belang om thuis dezelfde werkervaring te bieden als op kantoor. Eenvoudige oplossingen voor het delen van bestanden of cloudopslag volstaan vaak niet.

Om u te helpen heeft, door onafhankelijke informatie over de verschillende systemen naast elkaar te leggen, Nucleus Research Content Management Technology een Value Matrix gemaakt. Het is een rapport waarin u de sterke punten van elke leverancier kunt vinden en deze kunt afstemmen op de behoeften van uw organisatie. De volgende onderwerpen komen aan bodt:

  • De Technology Value Matrix en de marktpositionering van ECM-leveranciers in op het gebied van bruikbaarheid en functionaliteit
  • Een analyse van de sterke punten van de oplossing van elke leverancier en de meerwaarde die aan de klant wordt geleverd
  • Inzicht in overkoepelende ECM-markttrends en uitdagingen
Meer weten?

Neem contact met ons op

  • Vul hier uw gegevens in en u ontvangt zo snel mogelijk het rapport M-Files ECM Marktleider Nucleus Research