BMconsultants Logo
Search
Close this search box.

Miniserie webinars over automatische documentverwerking

BMconsultants biedt oplossingen, die naast het digitaliseren van informatie ook gericht zijn op het efficiënt verwerken van die informatie.
Ons doel is om organisaties een solide basis te bieden waarbinnen ze gebruik kunnen maken van technologieën en innovaties om documenten, taken en processen te automatiseren. Dit noemen we Intelligent Automation, een verzamelterm voor verschillende technologieën: OCR, Artificial Intelligence, Machine Learning en Robotic Process Automation.

Tijdens drie korte sessies laten we zien hoe onze oplossingen kunnen helpen om documentintensieve processen te automatiseren en informatie efficiënt te verwerken:

1. Automatische documentverwerking: in de cloud (±20 min) -> Kijk het webinar hier terug
We leggen uit wat de voordelen van een cloudoplossing zijn en hoe u de kosten kunt inschatten. Maar ook lichten we toe wat onze BM cloudoplossing te bieden heeft.

2. Automatische documentverwerking: het DigitaalOntvangstPortaal (DOP) (±10 min) -> Kijk het webinar hier terug
Het DOP is het raamwerk dat document-, taak- en procesautomatisering ondersteunt. We laten zien hoe onze oplossing de verwerking van uiteenlopend documentstromen vereenvoudigt en versnelt.

3. Automatische documentverwerking: het gereedschap (±10 min) -> Kijk het webinar hier terug
Het DigitaalOntvangstPortaal biedt verschillende ‘quick apps’ om zelf mee aan de slag te gaan. In deze korte workshop laten we zien hoe eenvoudig en snel Intelligent Automation kan worden toegepast, ook vanuit andere applicaties.

Deze webinars zijn bedoeld voor iedereen, ook als je geen IT-achtergrond hebt, die geïnteresseerd is in het optimaliseren van documentverwerking en het stroomlijnen van processen.

DigitaalOntvangstPortaal Kofax

Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.

Meer weten?

Neem contact met ons op