Nieuw uiterlijk voor de M-Files desktopapplicatie

Nieuw uiterlijk voor de M-Files desktopapplicatie

Binnenkort vernieuwt M-Files de gebruikersinterface van de desktopapplicatie, waarmee het een superieure lay-out biedt voor een moeiteloze documentbeheerervaring. Het nieuwe ontwerp omvat betere gelaagdheid van informatie, minder afleiding en een verbeterde leesbaarheid. Hiermee wordt de gebruikersinterface gemoderniseerd en in overeenstemming gebracht met M-Files Web en M-Files Mobile.


Waarom veranderd M-Files van uiterlijk?

 • Het design van de huidige gebruikersinterface raakt verouderd en is simpelweg toe aan modernisering.
 • M-Files wil de bruikbaarheid verbeteren door de hoofdweergave te vereenvoudigen en een betere visuele hiĆ«rarchie tot stand brengen, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker wordt om de belangrijkste bedieningselementen te vinden, zich op de inhoud te concentreren en soepel/snel te navigeren.
 • Het uiterlijk van M-Files wordt afgestemd met de andere clients, namelijk M-Files Web en M-Files Mobile om een sterkere merkidentiteit op te bouwen en de consistentie van de gebruikerservaring te verbeteren.
  De introductie van de nieuwe Desktopapplicatie zorgt voor een meer uniforme gebruikerservaring voor alle M-Files gebruikers wereldwijd. Wat zijn de voordelen voor mij als gebruiker?
 • Verbeterde lay-out voor moeiteloos documentbeheer.
 • Betere zichtbaarheid met een vereenvoudigde weergave van het navigatiepaneel waarin u uw gewenste standaardweergave kunt kiezen.
 • M-Files versterkt de vastgepinde weergave door deze een nieuwe locatie en groeperingsfunctionaliteit te geven voor een slimmere manier van organiseren uw vitale documenten.
 • Snellere manier om door M-Files te navigeren met een gemakkelijkere manier om de zoekbalk en maken-knop te vinden.
 • Strakker ontwerp om te navigeren door de informatie van uw documenten, door de tabbladen van het rechterpaneel verticaal te verplaatsen naar de rechterzijde.In deze 3-minuten video is een voorproefje te zien.


  Wanneer veranderd M-Files van uiterlijk?

  Deze cosmetische wijziging zit in de november-update: 22.11 en wordt vanaf deze week verspreid. Qua functionaliteit veranderd er niets, alleen de vormgeving is aangepast.

Meer weten?

Neem contact met ons op