Over ons

Wilt u de kwaliteit van uw digitaliseringsproces verbeteren en versnellen? Ziet u een toename in het aantal gegevens dat u registreert? Wilt u uw proces rondom zaakgericht werken verbeteren? Of op een efficiënte wijze omgaan met de diverse digitale kanalen, waarop u aanvragen binnen krijgt?

BMconsultants is expert in digitale oplossingen. Onze expertise ligt op het gebied van scannen, classificeren, indexeren, herkennen en opslaan van digitale en analoge documenten gecombineerd met inzicht in bedrijfsprocessen en documentstromen. Door slimme digitale oplossingen worden uw documenten en de bijbehorende metadata na classificatie en herkenning doorgegeven naar achterliggende systemen.

Met trots gebruiken wij de software van onderstaande partners:

  • Kofax, wereldwijd marktleider op het gebied van Capturing software.
  • M-Files, de software voor Intelligente Informatie Management.
  • TM7, voor onze anonimiseringssoftware.

Het BMconsultants team

Jan Kooiker

Functie: Directeur | Partner
Studie: Technische Bedrijfskunde, TU Eindhoven en Postmaster Register Controllersopleiding VU
Werkt bij BMconsultants sinds: 2013
Carièrre: Jan heeft ervaring als Manager van een broodfabriek en Divisiecontroller bij Ahold, Financieel directeur bij NS Stations en als Algemeen directeur bij NS horecaonderneming Servex , Catalpa Kinderopvang en Boekhandel De Slegte. Tot op heden kenmerkt de carrière van Jan zich door een combinatie van financiële en commerciële ervaring in het bedrijfsleven en bestuurlijke ervaring bij overheidsorganisaties. In alle functies had hij te maken met automatiseringsvraagstukken, verbetering van de kwaliteit en efficiency van bedrijfsprocessen en besturingsvraagstukken van organisaties.

Jac Slits

Functie: Senior Consultant | Partner
Studie: HTS Eindhoven AMBII-opleiding
Werkt bij BMconsultants sinds: 2000
Carrière: Jac is bij verschillende bedrijven hoofd ICT geweest en heeft de rol van projectleider en productdeskundige vervuld bij implementatie projecten van ERP systemen. Binnen BMconsultants vervult hij de functie van senior consultant en is verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten.
Als gecertificeerd consultant in Kofax Capture, KTM en KTA en door zijn kennis en ervaring met administratieve processen is Jac goed op de hoogte van de mogelijkheden om documentprocessen te automatiseren en efficiënter te laten werken.

Jackie van de Loo

Functie: Salesmanager | Partner
Studie: Arbeids- en organisatiepsychologie, VU Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: 2008
In 2007 maakte Jackie als researcher/bedrijfsanalist kennis met de markt van de Enterprise Document Management, Business Process Management, Enterprise Resource Management en Document Outsourcing Services systemen.
Binnen het team van BMconsultants vertaalt zij de wensen van onze klanten naar een praktische oplossing. De nadruk binnen de klantenkring van Jackie ligt sterk op de gemeentemarkt. Door haar jarenlange ervaring in deze markt weet zij exact wat de kwesties zijn die hier spelen.

Ivar Snaaijer

Functie: Senior Consultant
Studie: Software Engineering/Database design, Haagse Hogeschool
Werkt bij BMconsultants sinds: 2001
Carrière: Ivar begon bij BMconsultants als Optio consultant. Naast gecertificeerd Kofax specialist is Ivar een veelzijdig programmeur met een zeer uitgebreide talenkennis (Delphi, Java, C#, C++, XSLT, VB varianten). Verder is Ivar een Open source enthousiasteling die actief bijdrages levert aan de ontwikkeling van Open Source software. Ivar is tevens een van de vaste trainers van onze Kofax trainingen.

Wim van Dijk

Functie: Consultant
Studie: SAP Consultant Material Management
Werkt bij BMconsultants sinds: 2000
Carrière: Bij BMconsultants hield Wim zich bezig met een outputmanagement tool waarin documenten werden vervaardigd in een multilanguage omgeving. Vanzelfsprekend ook is Wim van Dijk gecertificeerd in Kofax Capture en KTM, en houdt hij zich vooral bezig met de herkenning van documenten in KTM.

Bas Michielsen

Functie: Senior Consultant
Studie: Informatiekunde
Werkt bij BMconsultants sinds: 2010
Carrière: De afgelopen jaren heeft Bas zich gestort op verschillende mooie projecten. Bas is hoofdverantwoordelijk geweest voor inrichting van digitale postkamers. Zijn betrokkenheid en motivatie bij meerdere implementaties van Digitale Postkamers, hebben van hem een expert op dit gebied gemaakt. Bas heeft kennis van en certificering in meerdere Kofax producten. Hij zet zijn ervaring dan ook graag in om efficiency voordelen te bewerkstelligen voor uw organisatie. Bas is tevens een van de vaste trainers van onze Kofax trainingen.

Ingrid de Jong

Functie: Senior Consultant
Studie: Biomedische wetenschappen Master Bèta in Bedrijf en Beleid
Werkt bij BMconsultants sinds: 2014
Ervaring met: Bedrijfs- en overheidsprocessen
Lean Six Sigma principes
Carrière: Binnen BMconsultants is Ingrid eerste aanspreekpunt voor de ontwikkeling van factuuroplossingen. Ingrid is een enthousiaste en gecertificeerde consultant binnen onze organisatie. Haar interesse in de ICT en haar reeds aanwezige ervaring heeft zij weten te combineren en verder te ontwikkelen.

Tim van Oosten

Functie: Consultant
Studie: Biologie, Master Animal Behaviour, Wageningen UR.
Werkt bij BMconsultants sinds: 2017
Carrière: Tim is heeft zich inmiddels de wereld van Automatisering eigen gemaakt. Hij heeft diverse Kofax certificaten behaald en heeft  veel ervaring opgedaan in allerlei Kofax projecten bij verschillende opdrachtgevers. Dat zorgt ervoor dat projecten gestroomlijnd en met oog voor de praktijk verlopen.

Arjan van Giesen

Functie: Projectmanager
Studie: Bachelor Bedrijfskundige Informatica, specialisatie Projectmanagement
Werkt bij BMconsultants sinds: 2018
Carrière: Arjan heeft voor BMconsultants ruime ervaring opgedaan als op het gebied van eCommerce/eBusiness en consultancy. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in projectmanagement en het opzetten van Projectmanagement Office(PMO). Arjan neemt de leiding van implementatieprojecten vanuit BMconsultants op zich. Hierbij gebruikt hij zijn ervaring om de projecten verder te structureren en de projecten vanuit de opgestelde scope op tijd naar de geplande einddatum op te leveren.

 

Jan Hein van Campen

Functie: Solution Architect RPA
Studie: Mariene Ecologie, Rijksuniversiteit Groningen en Biologie, Augusta State University, Verenigde Staten
Werkt bij BMconsultants sinds: 2017
Carrière: Carrière: Jan Hein startte zijn carrière als technisch consultant. O.a. bij de Kofax Groep heeft Jan Hein 15 jaar gewerkt, in meerdere landen en in meerdere functies. De laatste 9 jaar was hij Manager Presales bij Kofax voor de Emerging Markets (Midden Oosten, Afrika en Oost Europa). Jan Hein heeft veel projecten bij grote financiële en commerciële instellingen, verzekeraars en banken gedaan. Binnen BMconsultants houdt Jan Hein zich vooral bezig met Robotic Process Automation, Kofax Analytics en Mobile Capture.

Bart van Geleuken

Functie: Accountmanager Overheid
Studie: HBO Technische Bedrijfskunde
Werkt bij BMconsultants sinds: 2017
Carrière: Bart heeft een achtergrond in technische bedrijfskunde en is al geruime tijd werkzaam in het ICT speelveld van kennis-, informatie-, en documentmanagement. Bart vervult bij BMconsultants de rol van Accountmanager Overheid.

Marijn Hofstra

Functie: Senior Consultant
Studie: Bachelor Informatica aan de Rijksuniversiteit Groningen
Werkt bij BMconsultants sinds: 2017
Carrière: Marijn is 15 jaar werkzaam geweest in de theaterwereld en heeft een achtergrond in de ICT als systeem-, netwerk- en applicatiebeheerder, webdeveloper en als programmeur (C++, VB, C#, Java). Binnen BMconsultants richt hij zich op Kofax Kapow en Kofax Total Agility.

Fedor Vink

Functie: Consultant
Studie: ALO, Hogeschool van Amsterdam, Human Movement Sciences, Vrije Universiteit Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: 2018
Carrière: Tijdens zijn opleiding is Fedor in aanraking gekomen met verschillende IT vaardigheden binnen de bewegingswetenschap. Dit heeft zijn enthousiasme vergroot en hem ertoe gezet definitief de overstap te maken naar de IT. Bij BMconsultants is hij zich hier verder in gaan ontwikkelen. Inmiddels heeft hij diverse Kofax certificaten behaald en is hij een enthousiaste consultant.

Tessa Hoekstra

Functie: Consultant
Studie: Bewegingswetenschappen, VU Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: 2018
Carrière: Al tijdens haar studie kwam Tessa in aanraking met IT tijdens de diverse onderzoeken die zij deed. Hier is haar interesse ontstaan. Uiteindelijk heeft die interesse haar op het pad naar BMconsultants gebracht. Tessa is een echte teamspeler, analytisch en zorgvuldig. Inmiddels heeft ze diverse Kofax certificaten behaald en is zij M-Files expert. 

Farida Younis

Functie: Consultant
Studie: Bewegingswetenschappen, VU Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: 2018
Carrière: Farida heeft altijd al interesse gehad voor IT. Daarom is zij na haar studie deze weg ingeslagen. Inmiddels heeft zij  diverse Kofax certificaten behaald en werkt zij met veel plezier bij onze klanten en aan diverse opdrachten. Juist de diversiteit van onze softwaredisciplines spreken haar zeer aan.

Wendy Seykens

Functie: Marketing en Communicatie coördinator/Office Manager
Werkt bij BMconsultants sinds: 2018
Carrière: Na 17 jaar bij een internationaal adviesbureau te hebben gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar op het gebied van marketing en communicatie voor de afdeling van verkeer, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid maakt zij de wereld van digitale oplossingen eigen, om deze op een juiste manier in al onze uitingen weer te geven. Verder is fotografie (portret, evenementen) een grote hobby, die zij met veel plezier uitvoert.

Meer weten?

Neem contact met ons op