Over ons

Wilt u de kwaliteit van uw digitaliseringsproces verbeteren en versnellen? Ziet u een toename in het aantal gegevens dat u registreert? Wilt u uw proces rondom zaakgericht werken verbeteren? Of op een efficiënte wijze omgaan met de diverse digitale kanalen, waarop u aanvragen binnen krijgt?

BMconsultants is expert in digitale oplossingen. Onze expertise ligt op het gebied van scannen, classificeren, indexeren, herkennen en opslaan van digitale en analoge documenten gecombineerd met inzicht in bedrijfsprocessen en documentstromen. Door slimme digitale oplossingen worden uw documenten en de bijbehorende metadata na classificatie en herkenning doorgegeven naar achterliggende systemen.

Samen met onderstaande partners voorzien wij u in de juiste oplossingen voor uw digitaliseringsuitdagingen. 

  • Kofax, wereldwijd marktleider op het gebied van Capturing software.
  • M-Files, de software voor Intelligente Informatie Management.
  • TM7, voor onze anonimiseringssoftware.

ISO 27001 certificering

Met trots zijn wij sinds 2020, ISO 27001 gecertificeerd. De ISO 27001 norm is dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging.
De basis hiervoor is de implementatie van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem. In het ISMS is het beleid en daaruit voortvloeiende beheersmaatregelen ten aanzien van informatie beveiliging vastgelegd. In de beheersmaatregelen komen zowel technische als ook zeker menselijke en procesmatige aspecten aan de orde.

Er is een continue verbeterproces gestart, om nu en in de toekomst de kwaliteit van de informatieveiligheid te garanderen. Dit verbeterproces, het beleid en de beheersmaatregelen zullen jaarlijks door een externe onafhankelijke auditor worden getoetst, zodat het certificaat geldig blijft.

Hiermee tonen wij op een eenvoudige, transparante en wereldwijd aanvaarde manier aan dat de informatiebeveiliging op orde is binnen onze organisatie. Klanten zijn dus verzekerd zaken te doen met een betrouwbare partner. De ISO 27001 certificering is niet voor niets een veel voorkomende eis bij aanbestedingen.

Meer weten?

Neem contact met ons op