Over ons

Wilt u de kwaliteit van uw digitaliseringsproces verbeteren en versnellen? Ziet u een toename in het aantal gegevens dat u registreert? Wilt u uw proces rondom zaakgericht werken verbeteren? Of op een efficiënte wijze omgaan met de diverse digitale kanalen, waarop u aanvragen binnen krijgt?

Met advies, onze software én de implementatie gaan we samen met u het traject van begin tot het einde aan.
Onze kritische en professionele consultants helpen u om uw behoeften helder te maken en een geschikte oplossing hiervoor te vinden.
Dat geeft u overzicht, vertrouwen en deskundigheid, de perfecte basis voor een succesvol resultaat.

Met Intelligent Information Management en de daarbij behorende softwareoplossingen, bieden wij u ondersteuning om uw digitale transformatie efficiënt, toekomstgericht en gedegen uit te voeren. Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Met onze innovatieve software gebaseerd op Kofax en M-Files helpen wij u om de digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.

ISO 27001 Certificering

Met trots zijn wij sinds 2020, ISO 27001 gecertificeerd. De ISO 27001 norm is dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging.
De basis hiervoor is de implementatie van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem. In het ISMS is het beleid en daaruit voortvloeiende beheersmaatregelen ten aanzien van informatie beveiliging vastgelegd. In de beheersmaatregelen komen zowel technische als ook zeker menselijke en procesmatige aspecten aan de orde.

Er is een continue verbeterproces gestart, om nu en in de toekomst de kwaliteit van de informatieveiligheid te garanderen. Dit verbeterproces, het beleid en de beheersmaatregelen zullen jaarlijks door een externe onafhankelijke auditor worden getoetst, zodat het certificaat geldig blijft.

Hiermee tonen wij op een eenvoudige, transparante en wereldwijd aanvaarde manier aan dat de informatiebeveiliging op orde is binnen onze organisatie. Klanten zijn dus verzekerd zaken te doen met een betrouwbare partner. De ISO 27001 certificering is niet voor niets een veel voorkomende eis bij aanbestedingen.

Meer weten?

Neem contact met ons op