BMconsultants Logo
Search
Close this search box.

Over ons

Met onze geavanceerde softwareoplossingen voor intelligente automatisering en procesoptimalisatie helpen wij u om uw bedrijfsprocessen te digitaliseren en transformeren.
Wij integreren data-extractie, contentbeheer en procesautomatisering in onze cloud oplossingen en passen daarbij innovatieve technologieën toe zoals Robotic Process Automation (RPA), machine learning, artificial intelligence en taaltechnologieën. Deze benadering stelt organisaties in staat repetitieve taken te automatiseren en besluitvorming te optimaliseren. Dit resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie, snellere doorlooptijden en nauwkeurige gegevensverwerking.
Onze veelzijdige oplossingen kunnen worden toegepast in verschillende sectoren voor het optimaliseren van uiteenlopende bedrijfsprocessen.

Overlay bedrijfsvideo
Video afspelen

Door intelligent informatiebeheer, procesorkestratie en het verbinden van applicaties en systemen zorgt u ervoor dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor de klant, voor de uitzonderingen en voor het optimaal inzetten van hun kennis. Dat levert uw organisatie optimalisatie, innovatie en efficiëntie op.

Onze innovatieve software gebaseerd op Tungsten Automation (voorheen Kofax) en M-Files helpt u om digitaliseringsambities te realiseren. Voor onze klanten optimaliseren wij de bedrijfsvoering en klantcontacten met inzet van de nieuwste technologieën zoals machine learning, artificial intelligence, Robotic Process Automation en geautomatiseerde workflows.
BMconsultants software oplossingen

ISO 27001 Certificering

Met trots zijn wij sinds 2020, ISO 27001 gecertificeerd. De ISO 27001 norm is dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging.
De basis hiervoor is de implementatie van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem. In het ISMS is het beleid en daaruit voortvloeiende beheersmaatregelen ten aanzien van informatie beveiliging vastgelegd. In de beheersmaatregelen komen zowel technische als ook zeker menselijke en procesmatige aspecten aan de orde.

Er is een continue verbeterproces gestart, om nu en in de toekomst de kwaliteit van de informatieveiligheid te garanderen. Dit verbeterproces, het beleid en de beheersmaatregelen zullen jaarlijks door een externe onafhankelijke auditor worden getoetst, zodat het certificaat geldig blijft.

Hiermee tonen wij op een eenvoudige, transparante en wereldwijd aanvaarde manier aan dat de informatiebeveiliging op orde is binnen onze organisatie. Klanten zijn dus verzekerd zaken te doen met een betrouwbare partner. De ISO 27001 certificering is niet voor niets een veel voorkomende eis bij aanbestedingen.

Meer weten?

Neem contact met ons op