BMconsultants Logo
Search
Close this search box.

Kofax Titanium Partner

BMconsultants maakt gebruik van de software van Tungsten Automation (voorheen Kofax), wereldwijd marktleider op het gebied van Capturing software.

Tungsten Automation (voorheen Kofax) en BMconsultants

Tungsten Automation heeft wereldwijd een netwerk van meer dan 800 geautoriseerde partners in 75 landen die meer dan 20.000 klanten bedienen. Onze kennis en ervaring blijkt uit de exclusieve status van Titanium Partner. Om voor deze hoogste partneronderscheiding in aanmerking te komen, moet aan zeer strenge criteria worden voldaan. Deze status is voor onze klanten een bewijs van onze ervaring en hoogstaande kennis en het bijzonder innovatieve niveau van de oplossingen die BMconsultants biedt.

BMconsultants is er uitermate trots op deel uit te maken van deze selectieve wereldwijde groep van innovatieve Tungsten Automation Partners.

Wereldwijde erkenning

De gemeente Zaanstad en BMconsultants hebben met hun Digitale Postkamer de Kofax Global Award voor Best Digital Mailroom Solution gewonnen. Deze prijs is een wereldwijde erkenning voor het hoge niveau van onze consultants op het vlak van Kofax Capture en Transformation Modules.

Meer weten?

Neem contact met ons op