BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

OneXillium versterkt positie in Enterprise Information Management en cybersecurity door overname BMconsultants en RedTeam Cyber Security B.V.

PERSBERICHT

Woerden – OneXillium, dé partner voor het veilig inrichten van digitale processen, versterkt haar positie met twee overnames. Het gaat om BMconsultants, dat al jarenlang oplossingen en services levert op het gebied van intelligente automatisering en procesoptimalisatie, en om de ervaren securityleverancier RedTeam Cyber Security B.V. Na de komst van financieel partner Andera Partners in 2023, is OneXillium in korte tijd erin geslaagd invulling te geven aan de groeiambities. Met de oplossingen van zowel BMconsultants als RedTeam Cyber Security B.V. is OneXillium nog beter in staat digitale processen van organisaties veilig en efficiënt in te richten. De geacquireerde ondernemingen blijven onder hun eigen naam en vanaf hun eigen locatie opereren. De overnames zijn mede gefaciliteerd door huisbank ING.

Inputmanagement en procesautomatisering

Sinds het voorjaar van 2023 werkt OneXillium samen met Andera Partners om de groei te versnellen en de dienstverlening uit te breiden, door middel van organische groei en overnames. OneXillium CEO Jo Van Onsem is dan ook verheugd en trots dat al na relatief korte tijd twee overnames aangekondigd kunnen worden. “Als je kijkt naar EIM, dan kun je dit gemakshalve opdelen in drie segmenten: input, proces en output. Met BMconsultants, een erkende implementatiepartner van Tungsten Automation (voorheen Kofax) en van M-Files, een gezaghebbend platform voor kenniswerkautomatisering en informatiemanagement, versterken wij ons aanbod op het gebied van inputmanagement en procesautomatisering. Daarnaast halen wij nu een mooie klantenkring bij de overheid in huis en geven wij een impuls aan de implementatiekracht van OneXillium.”

Jackie van de Loo, Sales Director bij BMconsultants: “Afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, waaronder onze eigen BM cloudoplossing. Wij zijn nu klaar voor een volgende stap van verdere groei en gaan deze met veel enthousiasme zetten als onderdeel van OneXillium. In OneXillium herkennen wij een partij die net als BMconsultants zeer klantgedreven en servicegericht is. Dit is voor ons een belangrijke reden geweest voor deze keuze.” 

Digitale weerbaarheid

De overname van securityspecialist RedTeam Cyber Security B.V. komt op een moment dat veel organisaties zoeken naar oplossingen om hun digitale weerbaarheid te versterken. “OneXillium brengt structuur en opvolging in de informatiebeveiliging van organisaties waarbij bedrijfsprocessen digitaliseren en het garanderen van de bescherming van bedrijfsinformatie tegen cybercrime een doorlopend plan zijn. Door de oplossingen van RedTeam Cyber Security B.V., zoals cybersecurity awareness, IT Risk Assesment en ethical hacking diensten, in ons bestaande EIM-aanbod te integreren, helpen we onze klanten om cybercriminelen buiten de deur te houden. Daarmee is RedTeam een ontzettend waardevolle aanvulling voor ons portfolio”, licht Van Onsem toe.

Sander Bussink, Algemeen Directeur bij RedTeam Cyber Security B.V.: “Cybersecurity staat nooit stil. Alleen met de meest geavanceerde kennis van de nieuwste dreigingen en up-to-date oplossingen kunnen we onze klanten nog weerbaarder maken. De samenwerking met OneXillium zal ons extra slagkracht geven om onze kennis en kunde rond cybersecurity verder op te schalen en nieuwe diensten te ontwikkelen.” 

Groeistrategie

“Beide acquisities zijn niet alleen een teken van onze groeistrategie, maar ook van ons voortdurende streven naar het bieden van hoogwaardige diensten die aansluiten bij de zakelijke behoeften van onze klanten. Met deze uitbreiding van ons team en onze mogelijkheden kunnen wij organisaties nog beter van dienst zijn in het veilig digitaliseren van hun bedrijfsprocessen”, concludeert OneXillium CEO Jo Van Onsem.

OX BM
V.l.n.r. BMconsultants: Jac Slits, Jo Van Onsem, Jackie van de Loo, Paolo Tofani, Jan Kooiker
OX Redteam
V.l.n.r. RedTeam Cybersecurity B.V.: Felix Guépin, Roel van der Valk, Jo Van Onsem, Sander Bussink, Paolo Tofani, Rob Koops, Roel Harting

Over OneXillum

OneXillium is dé partner voor het veilig inrichten van digitale processen. OneXillium brengt structuur en opvolging in de informatiebeveiliging van organisaties waarbij bedrijfsprocessen digitaliseren en het tegelijkertijd garanderen van de veiligheid van bedrijfsinformatie tegen cybercrime een doorlopend plan is.

OneXillium is er zich van bewust dat elke onderneming en elke sector specifieke uitdagingen kent. Het bedrijf streeft ernaar om steeds de beste oplossingen aan te bieden. Daartoe combineert de kennis van de krachtigste oplossingen die momenteel door multinationals worden gebruikt met persoonlijke, op maat toegesneden ondersteuning voor grote en middelgrote ondernemingen. Hierbij staat de klant centraal onder het motto ‘building delight’. Door te luisteren naar de wensen, dromen, kansen en uitdagingen van de klant, draagt OneXillium IT-oplossingen aan die naadloos aansluiten op de business.

Naast de keuze voor de meest geschikte oplossing voor elke klant schuilt de toegevoegde waarde van OneXillium in zijn integrale ondersteuning voor projecten op het gebied van digitale transformatie. Het  bedrijf heeft als doel om de best mogelijke klantervaring te bieden. Tijdens elke stap in de samenwerking met klanten richten de medewerkers van OneXillium hun focus volledig op het verwerven van inzicht in de wensen en behoeften van de klant, het beantwoorden van vragen, het wegnemen van zorgen en het overtreffen van verwachtingen.

OneXillium heeft meer dan 80 werknemers in dienst en beschikt over drie Nederlandse vestigingen: Woerden, Amsterdam en Maastricht. Met een omzet van 30 miljoen euro, een duurzaam bedrijfsmodel en een uiterst betrokken management dat deel uitmaakt van het aandeelhoudersbestand behoort OneXillium tot de meest betrouwbare IT-partners die er in Nederland te vinden zijn.

Foto overname door OneXillium

Ja, ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen.

Meer weten?

Neem contact met ons op