Examentraining Kofax Capture of KTM

Examentraining

De examentraining voor een officieel Kofax certificaat kent twee varianten.
De Kofax Capture 10 certificering of de Kofax Transformation Modules 6 certificering.

Voor wie: Applicatie-, systeem- en functioneel beheerders die werken met Kofax en hiervoor officieel gecertificeerd willen zijn.

Tijdens de training herhalen we samen alle ins en outs van Kofax. Daarnaast komen extra onderwerpen aan bod die in het examen gevraagd kunnen worden. Tussendoor wordt getraind met een oefenexamen. Na één dag leggen de deelnemers het officiële examen af.

Voorkennis
Technische kennis van Windows en de basistraining plus verdieping in Kofax Capture voor beheerders. Verder heeft u minimaal een jaar werkervaring met Kofax.

Duur van de training
Eén dag van 9.30 tot 16.30 uur.

Inhoud
Deze levendige training wisselt praktijkopdrachten af met theoretische kennis. We maken een oefenexamen. De training wordt afgesloten met het online examen voor officiële Kofax-certificering. De deelnemer krijgt direct de uitslag.

Investering
De investering bedraagt € 2.420,- per deelnemer. Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie krijgt tien procent korting. Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief lunch en actueel studiemateriaal, ontwikkeld door BMconsultants.

Deze training is in overleg ook mogelijk bij u op locatie.

Aanmelden
Schrijf u hier in voor deze *training.

*Trainingen gaan door bij 3 deelnemers, met een maximum van 6 deelnemers.

Meer weten?

Neem contact met ons op