Training M-Files key user

M-Files key user training
Deze training focust op het vinden, delen en beheren van informatie in M-Files Desktop/Web/Mobile. Deelnemers worden vertrouwd gemaakt met het dagelijks gebruik van M-Files. Daarnaast wordt inzicht geven in de mogelijkheden en geavanceerde functies om hiervan te kunnen profiteren. Dusdanig dat deelnemers hun collega’s op de afdeling kunnen ondersteunen bij het gebruik van M-Files. In deze training worden praktijkopdrachten en demonstraties afgewisseld met theoretische kennis. Naast de basisvaardigheden in M-Files is er ook wat ruimte om in te gaan op een specifieke inrichting. De training wordt afgesloten met een toets en certificaat van deelname.

Voor wie?
De key user is het eerste aanspreekpunt voor vragen van medegebruikers op een afdeling. Het gaat om medewerkers die bij hun dagelijkse werkzaamheden M-Files gebruiken. Ook zal de key user nieuwe medewerkers introduceren met M-Files. 

Leerdoelen
Na deze training bent u zelfstandig in staat om:

  • Informatie te vinden, delen en beheren in M-Files
  • Medegebruikers en nieuwe collega’s te ondersteunen bij het gebruik van M-Files
  • Veelvoorkomende problemen binnen M-Files te herkennen
  • Eenvoudige problemen zelf op te lossen

Voorkennis
Werkervaring met M-Files is een pré.

Duur van de training
Een dag van 09.00 – 16.30 uur

Investering
Uw investering bedraagt € 725,- per deelnemer. Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie krijgt tien procent korting. Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief lunch en actueel studiemateriaal, ontwikkeld door BMconsultants.

Aanmelden
Schrijf u hier in voor deze *training.

*Trainingen gaan door bij 3 deelnemers, met een maximum van 6 deelnemers.

Meer weten?

Neem contact met ons op