Workshop introductie M-Files

M-Files introductie workshop

Wat is er nodig om informatie snel terug te vinden? Wat is metadata en hoe kan het helpen uw organisatie efficiënter te laten samenwerken? Hoe is de metadatastructuur opgebouwd? Wat is het uitgangspunt van M-Files? Welke rol hebben weergaven, workflows en machtigingen binnen M-Files? Aan de hand van een standaard inrichting worden een aantal mogelijke scenario’s geschetst. In deze training worden praktijkopdrachten en demonstraties afgewisseld met theoretische kennis. De training wordt afgesloten met een toets en certificaat van deelname.

Voor wie?
Ideaal als eerste kennismaking met het systeem. Geschikt voor alle interne en externe gebruikers die M-Files Desktop/Web/Mobile (gaan) gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze training is essentieel voor het projectteam dat de M-Files implementatie zal leiden, zodat zij actief mee kunnen werken aan hun toekomstige werkwijze. 

Leerdoelen
Na deze training bent u zelfstandig in staat om:

  • De mindset van M-Files te begrijpen en de juiste terminologie toe te passen
  • De structuur van objecten, classes en eigenschappen binnen dagelijkse werkzaamheden te herkennen
  • Enkele basisvaardigheden uit te voeren binnen M-Files (zoals snel zoeken, weergaven raadplegen, workflows gebruiken, eigenschappen invullen)

Duur van de training
Een dag van 09.00 – 16.30 uur

Investering
Uw investering bedraagt € 725,- per deelnemer. Elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie krijgt tien procent korting. Alle prijzen zijn exclusief btw, inclusief lunch en actueel studiemateriaal, ontwikkeld door BMconsultants.

Aanmelden
Schrijf u hier in voor deze *training.

*Trainingen gaan door bij 3 deelnemers, met een maximum van 6 deelnemers.

Meer weten?

Neem contact met ons op