BMconsultants Logo
Search
Close this search box.

Trainingsoverzicht, data en inschrijven

Uw kennis vergroten? Dat kan met onze verschillende Tungsten Automation (voorheen Kofax) en M-Files trainingen!

Of u nu gebruiker of beheerder bent, voor beide groepen zijn er diverse opleidingen gericht op uw ervaring met Tungsten Automation (voorheen Kofax) en M-Files.

Meer kennis + slimme tips = kostenbesparend werken

Wat levert, behalve de gedefinieerde leerdoelen, een Tungsten Automation (voorheen Kofax) of M-Files training u op?

  • Door een praktische insteek direct de opgedane kennis gebruiken.
  • Gerichte vragen stellen aan onze ervaren trainers.
  • U profiteert van handige tips en tricks.

Kortom, een training biedt u veel meer waarde dan alleen het behalen van de concrete leerdoelen.

Voor een volledig overzicht en aanvullende informatie verwijzen wij u naar onze  opleidingsbrochure.

Al onze trainingen worden gegeven op ons kantoor in Soesterberg. Uiteraard kunnen wij de trainingen ook bij u op locatie verzorgen. Vraag hiervoor een offerte aan.

Kofax Trainingen

Kofax training voor gebruikers

U maakt in uw dagelijks werk gebruik van Kofax om inkomende (digitale) poststromen te verwerken naar een DMS en/of vakapplicaties. De training geeft u inzicht in de processen van Kofax en bevat opdrachten en praktische tips om Kofax optimaal in te kunnen blijven zetten in uw organisatie.

Lees verder »

Kofax beheer training

Tijdens deze 2-daagse training ontwikkelt u onder meer de vaardigheden om (digitale) postprocessen in te richten, batchclasses te maken en de E-mailconnector te configureren. Ook krijgt u begrip van de context van Kofax: hoe werken de modules samen?

Lees verder »

Kofax TotalAgility training voor beheerders

De onderwerpen in de training zijn van toepassing voor zowel functionele als technische beheerders. Ze geven een beeld van de functionaliteit als ook de architectuur van het KTA platform. Er wordt inzicht gegeven over hoe processen ingericht zijn en hoe storingen opgelost kunnen worden.

Lees verder »

Kofax training Robotic Process Automation (RPA)

Hoe kunt u RPA toepassen in uw organisatie? Staat uw organisatie op het punt van aanschaffen van deze Kofax robotsoftware? Of heeft u al Kofax RPA software om een robot te bouwen, maar wilt uw kennis verder uitbouwen? Allemaal goede redenen om deze 2-daagse beheer training te volgen.

Lees verder »

Kofax KTM training inrichten factuurherkenning

Na het vervolgprogramma factuurherkenning is de deelnemer in staat om een eigen factuurherkenningsproject op te zetten met data-extractie en daaraan een validatieformulier te koppelen. De deelnemer ontdekt alle functies van KTM en de mogelijkheden van OCR-herkenning.

Lees verder »

Kofax volledige opleiding digitale postomgeving

Is uw organisatie bezig met de inrichting van een digitale postkamer? Of maakt u hiervoor plannen? De juiste opleiding voor uw beheerders kan een enorme stap vooruit betekenen op het gebied van efficiency en slimme documentverwerking. In onze opleiding digitale postkamer breiden beheerders hun Kofax kennis uit en leren zij de vele mogelijkheden van de digitale postkamer kennen.

Lees verder »

Examentraining Kofax Capture of KTM

Tijdens de training herhalen we samen alle ins en outs van Kofax. Daarnaast komen extra onderwerpen aan bod die in het examen gevraagd kunnen worden. Tussendoor wordt getraind met een oefenexamen. Na één dag leggen de deelnemers het officiële examen af.

Lees verder »

Workshop ‘Scannen met vervangingsbesluit’

De Workshop ‘scannen met vervangingsbesluit’ is door BMconsultants ontwikkeld voor gemeenten die bezig zijn met het realiseren van een vervangingsbesluit. Wanneer analoge documenten definitief vervangen worden door digitale documenten, wordt het werk van de scanoperators nog belangrijker. Immers het digitale document wordt dan leidend. Hiernaast is het van belang dat betrokkenen op de hoogte zijn van instellingen op het scanplatform en de afspraken die hiervoor gelden.

Lees verder »

M-Files Trainingen

M-Files key user training

Deze training focust op het vinden, delen en beheren van informatie in M-Files Desktop/Web/Mobile. U wordt vertrouwd gemaakt met het dagelijks gebruik van M-Files. Daarnaast wordt inzicht geven in de mogelijkheden en geavanceerde functies om hiervan te kunnen profiteren. Dusdanig dat u uw collega’s op de afdeling kunt ondersteunen bij het gebruik van M-Files.

In deze training worden praktijkopdrachten en demonstraties afgewisseld met theoretische kennis. Naast de basisvaardigheden in M-Files is er ook ruimte om in te gaan op een specifieke inrichting.

Lees verder »

M-Files training beheer

In deze training krijgt u een kijkje onder de motorkap van M-Files. Deze training richt zich met name op het aanpassen van de M-Files metadatastructuur, het aanmaken en beheren van weergaven en het ontwerpen van workflows. Dit beheer wordt in M-Files Desktop en M-Files Admin uitgevoerd, u wordt met beiden vertrouwd gemaakt.

In deze training worden praktijkopdrachten en demonstraties afgewisseld met theoretische kennis. Naast de basisvaardigheden is er ook ruimte om in te gaan op een specifieke inrichting.

Lees verder »

Meer weten?

Neem contact met ons op