BMconsultants Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom maakt goede serviceverlening het verschil?

Wat maakt onze serviceverlening en support uniek? BMconsultants hecht veel waarde aan het partnerschap met haar klanten en wil meer zijn dan de traditionele klant/leveranciers relatie.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij gemerkt dat we door te denken in oplossingen én adequaat actie te ondernemen als het nodig is samen een optimaal resultaat behalen.

De serviceverlening van BMconsultants

Goede serviceverlening is een belangrijk onderdeel van onze klantrelatie. Wij zorgen ervoor dat u als klant weet dat u op een betrouwbare en responsieve manier ondersteund wordt bij het gebruik van onze software.

Software kan soms vragen oproepen of onverhoopte bugs hebben die moeten worden opgelost. Wij zorgen ervoor dat deze problemen snel en met kennis van zaken opgelost worden, zodat de productiviteit van onze klanten op peil kan blijven. Onze helpdesk wordt altijd bezet door ervaren en deskundige consultants, die u snel weer verder kunnen helpen.

Wij onderscheiden ons door onze serviceverlening constant te monitoren en zo nodig te verbeteren. Wij krijgen via onze helpdesk regelmatig feedback van onze klanten en zoals u kunt zien aan onderstaande reacties mogen wij met recht zeggen dat onze dienstverlening als zeer positief wordt ervaren.

Reviews klanten

Meer weten?

Neem contact met ons op