Webinar “Voorkom digitale chaos!” Krijg inzicht in de omvang en kwaliteit van uw informatieopslag

Goed informatiebeheer begint met weten wat er moet zijn en wat er is. Iedere organisatie zou moeten weten welke informatie ze in huis heeft en waar die zich bevindt. Dat blijkt echter vaak niet (direct) het geval.

De behoefte aan betrouwbare en digitaal toegankelijke informatie neemt een enorme vlucht. Als informatiegedreven organisatie is de kwaliteit en volledigheid van die informatie van belang voor uw interne processen en de communicatie met uw klanten. Wilt u weten hoe u dit inzicht kunt krijgen in uw informatiehuishouding? Dan is dit Webinar voor u bestemd! 

Wij laten u zien hoe u een compleet inzicht krijgt in de omvang, aard, inhoud en bedrijfswaarde en -risico van ongestructureerde informatie. Kortom een overzicht van al uw digitale archieven en  opslagmogelijkheden zoals netwerkschijven, BOX en Sharepoint. Op basis van deze kennis kan een weloverwogen besluit worden genomen over te nemen vervolgstappen. ‘Niets doen, stapsgewijs optimaliseren tot een volledige migratie naar een nieuwe informatiebeheerstructuur en -omgeving.’

Samen met Hans Kaashoek van Migrato hebben wij een Webinar verzorgd, waarin klantcases worden beschreven en krijgt u antwoord op onder meer de volgende vragen:
Waarom heeft uw organisatie dit inzicht in de aard van de digitale informatieopslag nodig?
Wat levert een contentanalyse u en uw klanten/burgers/relaties op?
Voor wie is deze analyse interessant?

Waarom interessant voor u?
In onderstaand video interview met Documentwereld lichten wij u dit graag toe!

Sprekers:
Hans Kaashoek van Migrato
Al 30 jaar actief in het  structureren van ongestructureerde informatie en nu gespecialiseerd in content-analyse, classificatie en migratie.

Jackie van de Loo van BMconsultants
Ruim 15 jaar actief in de wereld van informatie- en documentmanagement. Gericht op het bieden van passende digitaliseringsoplossingen, die het fundament leggen voor een Digitale Transformatie. Sinds 2012 partner bij BMconsultants.

Krijg inzicht in de omvang en kwaliteit van uw informatieopslag

Neem contact met ons op